3.4.09

nummer ett hundra handlar om bröllop

.4953

I sommar ska Schnamul och Bajsnicka gifta sig. Här är kortet jag tog på dem en snöig dag i januari och som pryder framsidan av deras bröllopsinbjudan. Hälften av inbjudningarna är redan ute, resten landar i postlådorna på måndag!

Det här är för övrigt mitt hundrade blogginlägg. Tack bloggen för att du fått mig att fota mer vardag, och tack ni som läser den. Tack då.

2 comments:

  1. Jag känner mig jättedålig som bara läser din blogg men aldrig kommenterar, så jag tänkte passa på lite nu. Jag älskar dina foton, du är så grym. Man blir lika glad varje gång du uppdaterar. Tack för all inspiration du ger! (Okej, det blev inte en sån lång kommentar men jag hoppas att du blir glad ändå!)

    ReplyDelete
  2. Åh, vad kul att höra! Verkligen, jag blir så glad! Vem är du, vad heter du?

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!