26.4.09

loppisfynd!

.7530

.7533

.7538

Idag gick jag upp halv nio (på en söndag!) för att gå på loppis i Folkets park. Jag älskar loppisar, och det här var en riktigt bra en. Det är min hjärtklappning ett bevis på. Och kassarna jag fick med mig hem. Här ser ni kryddburkar, bakelitbestick, en vitaminburk, ett komplett set blytyper, en plåtdosa, en brödburk, en Rörstrandskål och en sextiotalsspegel. Totalt gick allt på 180 kr, och då köpte jag verkligen inte allt jag ville ha.

Today I got up at 8.30 AM (on a Sunday!) to go to a flea market. I love flea markets and my heart always races if it's a good one. This was a great one. I got spice jars, bakelite spoons, a vitamine jar, a set of lead type, a bread box, a vintage bowl and a 60s mirror. I could have bought so much more, but unfortunately I can't buy everything I want...

4 comments:

 1. fusk fusk FUSK! jag spricker av avundsjuka, poff. speciellt över "ett komplett set blytyper", har velat ha ett så starkt sen jag hittade ett okomplett set i berlin. du kan ge det till mig om du vill.

  ReplyDelete
 2. fast helt komplett var det visst inte, när jag tittade närmare. det fattas ett par bokstäver vad jag kan se, men de flesta finns i alla fall.

  ReplyDelete
 3. Wow, jag och Ben sitter här och känner tvåveckorsnostalgi! Rktigt fina bilder och vad kul att du lyckas sälja ett foto. Vi borde vara ett gäng fotgrafer som säljer fotografier på en blogg eller något. Bra idé va?

  ReplyDelete
 4. Verkligen skitfina grejor! Loppis gillar vi!

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!