27.4.09

birthday balloon & brunch

.6600.6581

På min tjugoandra födelsedag blev jag firad vid midnatt av Christine som kom inrusande med en Chicago Cubs-ballong och en påse med mitt amerikanska favoritgodis, Reese's pieces. På förmiddagen bjöd Sanna mig på brunch i Andersonville. Vi delade på chips & guacamole, bruschetta och yoghurt med banan och granola. Från den här dagen finns det mest bilder på mig som någon annan tagit, av någon anledning...

On my 22nd birthday, I was celebrated at midnight by Christine who gave me a Cubs balloon and my favorite American candy, Reese's pieces. In the morning Sanna took me to brunch in Andersonville. We shared chips & guacamole, bruschetta and yoghurt with granola. Most of the pictures I have from this day are of me, taken by someone else, for some strange reason...

1 comment:

  1. jag har en kudde som det står reese's pieces på! jag fick den i julklapp när jag firade jul i kalifornien, men har aldrig smakat..skulle vilja göra det! grattis i efterskott :D

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!