22.3.09

monokroma minnen från en metropol

.9489

.9276.9277

.9565

.9608

.9322

.9550

.9518

.9537

.9512


Nu har jag dykt djupt i arkivet och hittat några guldkorn från veckan i New York. När jag och Sara varit där några dagar kom min familj från Sverige och så hängde jag med dem resten av veckan. (Sara åkte till Connecticut). På bilderna ser ni bland annat ekorrar i Central Park, min syster i väntan på en Broadwaymusikal, lastbilar i Brooklyn, Sara på Ellis Island, och jag och pappa på en diner på övre Manhattan. Jag hoppas att det inte dröjer alltför länge innan jag får åka tillbaka till New York, det är verkligen en fantastisk stad.

3 comments:

  1. oj...vilken blogg!! Fantastiska bilder och ..ja vilken begåvning du har! Lycka till med arbetsproverna, kram Ewa

    ReplyDelete
  2. Du är så fruktansvärt duktig. Jag skulle kunna kolla igenom dina bilder på bloggen i flera timmar!

    ReplyDelete
  3. åh tack, vad glad jag blir!

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!