27.3.09

korsstygnsbroderi och bob

.6360

.6353

Jag sitter vid mitt skrivbord och broderar korsstygn som ska användas till ett bokomslag (arbetsprover). De här två orden tog mig två timmar och fyrtio minuter att göra igår, och nu har jag ont i nacken efter att ha suttit böjd över broderiet. Jag har fyra ord kvar, tråden är för tjock och repar upp sig hela tiden och nålen är för liten... Typiskt mig att ge mig på något som jag verkligen inte kan och egentligen inte har tid till. Observera att jag inte har gjort det runt omkring, jag köpte en gammal duk för fem kronor på second hand. Annars lyssnar jag på Dylan, packar lite smått och laddar upp inför kvällens konsert i Jönköping. Det blir mäktigt!

3 comments:

  1. Korsstygnen, skitgrymt! Jag blev jättepepp på att brodera, ska nog göra det! Det var jättefinnt. Hur va Dylan btw?//Sara Singelkväll Kihlagård

    ReplyDelete
  2. Vad är det för fyra ord du har kvar?
    Kram Sabina

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!