23.3.09

första vänddiarullen

21

Idag har jag scannat första Holgarullen som jag hämtade ut i lördags. Bilderna blev inte alls så bra som jag hade hoppats, de flesta blev jättemörka och alla blev bara röda istället för massa spännande färger. Och det kom med mycket mer än vad som syntes i sökaren. Men några blev okej i alla fall, och nu vet jag ju hur den beter sig, så nästa rulle blir säkert bättre!

3 comments:

  1. Jag gillar dom absolut! Tejpa Holgan runt kanterna, det kan vara ljus som läcker in kanske?

    ReplyDelete
  2. jag har fått ljusa upp dem rätt mycket. jag hade den tejpad... men jag tror att det var att jag körde vänddia, ska prova vanlig film och se hur det blir.

    ReplyDelete
  3. Jag gillar dom. //Sara Fotopro Kihlagård

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!