11.2.09

om ledighet, produktivitet och kreativitet

.405

.067

.449

Mina dagar börjar inte på riktigt förrän ungefär sju på kvällen. Innan dess får jag ingenting gjort. För att känna att jag åstadkommit något idag dök jag ner i det stora arkivet med Asienbilder för att ha något att redigera. Under knappt fyra månader hann jag ta ungefär 4000 bilder. Jag hittade några som jag inte har visat upp förut.

1. Hamnen i Mui Ne, Vietnam. Taget med ett löst objektiv jag hittade bland massa krigsmemorabilia på en marknad i Ho Chi Minh City för 35 kronor.
2. Tupp i en bergsby i Chiang Mai-provinsen i norra Thailand.
3. Marknaden i Buon Ma Thout, Vietnam.

1 comment:

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!