18.2.09

I'll make you banana pancakes, pretend like it's the weekend now

.5704

Första gången jag åt banana pancake var på guesthouset Ivy II i Siem Reap, Kambodja. Sedan första tuggan har jag älskat denna underbara pannkaka. Ingen har smakat så bra som den första, men nästan alla har varit goda. Under resten av tiden i Kambodja levde vi på banana pancakes, och numera får jag med jämna mellanrum cravings efter dem. Jag blev överlycklig när vi hittade en diner i Flagstaff, Arizona som serverade underbara banana pancakes som smakade nästan som i Kambodja. Imorse var jag sugen och ville göra det till frukost, men vi hade ingen mjölk. Så det fick bli till lunch istället. Min bror klagade inte direkt på matvalet...

1 comment:

  1. ooh, shit! imorn är det jag som gör pancakes till frukost!

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!