27.2.09

fredagsfika

.5998

Idag firade jag att jag fått mitt smaksinne tillbaka med att äta några bitar marshmallowsgodis som jag gjorde igår. Serverat på Gustavsbergsporslin smakade det extra gott. Annars har dagen ägnats åt att scanna skrynkliga papper/texturer till arbetsprovsförsök, dammsugning och några avsnitt av Vänner.

Jag råkade fastna på kanadensiska Jamie Delaines blogg. Hon är en fantastiskt duktig bröllops- och porträttfotograf som vid 18 års ålder redan har ett eget företag och försörjer sig på det. Jag blev helt förundrad av hennes bilder och plötsligt hade jag tittat igenom 19 sidor av hennes blogg.

No comments:

Post a Comment

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!