7.2.09

den gamla goda tiden

.0474

.0567

.0491

I mitt rum här hemma i Nässjö är skrivbordet helt överfullt av saker som inte får plats någon annanstans. För att bukt med det här så jag står ut måste jag gå igenom bland annat alla omärkta brända skivor som ligger i en hög. På de mesta är det bara skräp, men jag har hittat ett och annat guldkorn. Bilder och musik från perioder i mitt liv jag inte tänkt på på ett tag. Så här sitter jag nu och lyssnar på Roxette och minns studentresan till Grekland 2006. Way back when jag inte hade någon aning om hur man fotograferade och redigerade. Nu längtar jag till sommaren och utomlands.

No comments:

Post a Comment

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!