27.1.09

titel

.5383

.5405

.5406

Ikväll har jag premiärlyssnat på vinylspelaren jag fyndade på Röda korset i höstas. Varje gång jag har tänkt beställa en ny nål har det kommit något i vägen, men förra veckan fick jag äntligen tummen ur och idag låg den i mitt postfack. Första skivan blev Jazz på svenska, en skiva jag har längtat efter att lyssna på sedan min förra vinylspelare gick sönder i augusti.

Jag har också städat, bäddat i nya lakan, pillat med mina pärlplattor och läst i gamla inredningstidningar jag fyndade på RIA-loppis i helgen. I princip har jag gjort allt jag kan komma på för att undvika datorn, eftersom jag känner av den fruktade musarmen. Och om jag sitter vid datorn är det enda jag gör att klicka på "Uppdatera sidan" på min mail hela tiden, i hopp om att jag fått svar från Chicago. Och det mår jag inte bättre av, eftersom det aldrig kommer nåt svar.

När jag satt och skrev det här flög en nyckelpiga upp från elementet och landade på min skärmatta/musmatta. Vårigt.

No comments:

Post a Comment

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!