11.1.09

ångest på hög nivå

Dagen inleddes med tre sista avsnitten av Veronica Mars, fast jag egentligen inte alls hade tid med det. Nu sitter jag i datasalen och blastar Coldplay på högsta volym medans jag försöker bestämma vilka arbetsprover jag ska skicka till designfirmor i Chicago som jag försöker få praktik hos. Ångest. Ska jag försöka skicka så många olika sorters arbeten som möjligt, eller är det bäst att skicka större projekt som har ett klart syfte och en målgrupp? Vad vet jag. Funderar på att skicka den här illustrationen som hör till uppgiften vi jobbar med nu. Men den kanske bara ses som fånig. Blä.

Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

 1. svårt låter det. men illustrationen är fantastisk fin och inte det minsta fånig! bra gjort hilda.

  ReplyDelete
 2. tack så mycket lova!
  ja det är sjukt svårt faktiskt. men det är väl bara att blunda och välja nåt.

  ReplyDelete
 3. ja. kanske kika lite med ena ögat bara.

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!