8.1.09

langweilig

Idag har vi tråkigt. Jag, Linn och Sandra har just haft en lång diskussion om hur tråkigt vi har. Det finns ingenting att göra i Tidaholm och vi har all tid i världen att göra ingenting på. Min kväll: Åt spenatsoppa, och efter att ha tittat på tre avsnitt av Without a Trace läste jag lite i min julklappsbok, Barack Obamas memoarer "Min far hade en dröm". Sen kom Sandra och Linn och hängde i min myshörna.

Fast förmiddagen var rolig. Illustratören Henning Cedmar Brandstedt var på besök och pratade om hur han arbetar. Det såg så sjukt lätt ut när han skissade och färglade i Painter, men det var det inte alls när jag själv försökte sen.

.5001

.5004

No comments:

Post a Comment

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!