29.1.09

lägenhetsterapi

Jag vill flytta till en egen lägenhet! Jag har i flera år samlat på mig (via morföräldrar, farmor, second hand och gåvor) saker till en lägenhet men aldrig flyttat till nån. I Nässjö är ett helt förråd fyllt med möbler, lampor, porslin, plåtburkar, köksgrejer och annat - allt från 50-, 60- och 70-talet, och allt är mitt. Det kliar i fingrarna efter att få använda allt, och få inreda en egen lägenhet. I brist på detta får jag dregla över andras inredning. Apartment Therapy är en sida jag hänger på nästan varje kväll. Jag har börjat spara bilder på saker och stilar jag gillar i en "inspiration"-mapp på datorn, och en likadan med urklipp ur inredningstidningar. En sideboard i teak och stringhyllor är det jag mest av allt vill ha för tillfället.


Just nu dreglar jag över den här utsikten. Via Apartment Therapy. Åh vad jag vill tillbaka till New York!

No comments:

Post a Comment

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!