20.1.09

historia

20 januari 2009 är en dag som kommer gå till historien. Inte som dagen då Hilda Grahnat gick till ett gym och fick en hälsoplan, utan som dagen då USA:s förste afroamerikanska president installerades. Han stapplade lite på orden när han skulle säga eden, kommer det stå i historieböckerna. Men det gjorde inget, vi gillar honom ändå, kommer det stå sen. Hoppas jag. Jag hoppas att han är så bra som alla tror och vill. Jag såg installationen och en del av talet på tv och spanade efter Christine, en kompis från Chicago. Hon var med när Obama höll sitt segertal i Grant Park i Chicago, och nu var hon i Washington D.C. Hon och en miljon till. Hon ska bli historielärare, och hon kommer kunna säga "hey kids, I was there!" till sina skolkids. Då kan de inte mopsa upp sig.

.9659
Washington D.C. i mars med lite färre människor än idag.

3 comments:

 1. verkligen coolt att ha varit där. att han stapplade lite kändes väldigt mänskligt, jag skulle aldrig lyckas säga helt korrekt! blev glad när han gjorde det.

  ang. kommentaren (vi kan tjata förevigt); tack! tack! tack! låt oss lära av varandra! måste förresten fråga om (/hur) du redigerar dina bilder? de har alltid så fina färger, kontraster!

  ReplyDelete
 2. samma sak med mig! men jag exprimenterar ganska mycket med higlightsfärger och sånt också, blir oftast inte så bra men jag snöar in mig på det! haha, kan inte behärska mig och se vad som egentligen blir snyggast. dessutom vinjetterar jag nästan alltid!

  men önskar jag slapp, rawfiler tar sån plats på min arma hårddisk...

  ReplyDelete
 3. har du jobbat med burnen här tro.,,?

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!