31.1.09

göteborg i mitt hjärta

.1404

.1378

.1379

.1382

Nu är jag tillbaka i Tidaholm efter en intensiv 2-dagarshelg i civilisationen, närmare bestämt Göteborg. Besöket på HDK var förvirrande och ledde till existensiella diskussioner på fikat efter. Träffade Lova, Anna, Stina, Malin och Malins kompis Klara på ett fik i Haga. Lova och jag gjorde hemlagad pizza på kvällen, sen kom Stina och vi tillverkade vårt eget memory på temat "gay". Jag vann inte en enda gång. Innan vi somnade pratade Lova och jag gamla minnen, som involverade Absolute Music 17, Play Mobile, övernattningar, katten Olga och fritids. Härligt.

Idag tog Lova med mig på en ordentlig secondhandrunda runtom i denna vackra stad. Vi fyndade på loppisen Kommers där säljare och kunder bråkade om en femma och dreglade över vackra möbler och porslin på Antikvariat i Haga. Sista stoppet var tre ställen på Backaplan. Allt som allt hann vi nog med minst tio ställen. Det var så skönt att få gå runt med någon som uppskattar samma saker som en själv, som inte säger "är du inte klar snart?" och som inte suckar för att man tar för lång tid på sig. Bilder på fynden kommer imorgon.

3 comments:

  1. älskar första!önskar jag tagit den :)

    ReplyDelete
  2. haha, skönt att nån har samma humor som jag!

    ReplyDelete
  3. mmm. fina göteborg.

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!