22.1.09

det blir aldrig tyst

.1363

Dagen har mest bestått av väntande. Skrev ut fotouppgiften i A3, det blev riktigt bra faktiskt. Efter skolan gick jag och Linn på stan, jag köpte födelsedagspresent till min bror och Linn köpte en blomma. Expediten i blomsteraffären sa att hon såg på oss att vi gick på Helliden. "Ni ser sådär estetiska ut", sa hon. Det är första gången i mitt liv någon sagt att jag ser estetisk ut. På vägen därifrån diskuterade vi om vi skulle ta det som en komplimang eller inte. Jag vet fortfarande inte. Bilden är tagen på väggen bredvid en pizzeria på stan.

Nu njuter jag av Spotifys fördelar och försöker skjuta upp textuppgiften. Men den måste göras idag. Imorgon åker jag hem. Det ska bli riktigt skönt faktiskt, har inte längtat så efter att åka hem på länge.

Uppdatering 20.07: Woot! Jag är klar med textuppgiften. Ångest lyftes från min kropp. Nu blir det antikrundan och en mango!

3 comments:

  1. haha jag har en nästan exakt likadan bild. gatukonst i tidaholm, woho! på måndag vill jag se er bild, är nyfiken i struten. så det så. tjing

    ReplyDelete
  2. ja jag blev helt paff när jag såg det. måste vara nån från helliden som åstadkommit detta!

    ReplyDelete
  3. jag har också spotify! himmelriket i en apple! hoho, ses till helgen, jeeeee!!!

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!