28.1.09

the botten is nådd

.5431

Det blir inget Chicago för mig. Imorse vaknade jag uopp till ett nej från designbyrån jag hoppades på. De tyckte att två veckor var för kort tid för att det skulle vara lönt. Och det kan jag ju hålla med om, men jag ville så gärna åka till Chicago.

Men nu vet jag ju i alla fall. Nu får jag se framåt. På fredag ska vi på Öppet hus på HDK, det blir spännande. Om två veckor är det lov, sen får jag väl ta itu med arbetsprover istället för praktik.

Från och med idag har jag officiellt påbörjat min studieskuld. Suck. En massa pengar på kontot, men ingen resa att spendera dem på... Nu kan det inte bli sämre än vad det är just nu i alla fall. Hoppas jag.

2 comments:

  1. åh, va trist att höra Hilda! Blir det inget besök alls då?

    ReplyDelete
  2. Mm det är tråkigt.
    Nä jag tror inte det, tyvärr. Jag vet inte det skulle bli i såfall, jag tycker en vecka är för lite att åka så långt för...

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!