20.12.08

julstädning

Idag har vi julstädat. Efter att ha hjälpt mamma med att torka ur kylen gav jag mig på berget på mitt skrivbord. Jag har så sjukt mycket saker som jag inte vet var jag ska göra av. Jag hittade bland annat de här grejerna slängda huller om buller med massa annan bråte.

191208_4553

Karta över Universal studios i LA, biljett till baseballmatch mellan Chicago Cubs och New York Mets på Wrigley Field, idolbild på Harry Belafonte, en vietnamesisk sedel, Reese's peanut butter cups som Christine hade med sig från USA, biljett till Phantom of the Opera på Broadway, biljett till Alcatraz, visitkort till fotograf Shane Knight från hans galleri i Flagstaff, Arizona, mitt dykcertifikat, BLICK art materials preferred customer-kort från när jag handlade material till mina designkurser i Chicago, metrokort från LA, biljett till Frihetsgudinnan och Ellis Island, vykort på flamencodansare från Spanien, idolbild på Rock Hudson.

En vacker dag ska jag ta tag i att klistra in alla grejer från USA i min resedagbok. Jag har en hel påse med biljetter, kvitton, broschyrer och annat.


.4578
Efter städningen fick de här snögloberna en mer framträdande plats på hyllan. De är från San Francisco, Washington D.C. (som också har en speldosa som spelar amerikanska nationalsången), New York och LA.

No comments:

Post a Comment

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!