5.12.08

julmust & falafel

Min fredagkväll inleddes med falafel och sallad samt halvt avslagen julmust framför Chicagofilmen Stranger than fiction. Halvvägs in i filmen lyckades jag spilla ut julmusten över halva golvet och på överkastet jag har runt madrassen i min myshörna. Inte så mysigt. Den här filmen har jag nu sett två gånger bara den här veckan, men den är tillräckligt bra för det. Jag stör mig dock på att de säger "Metropolitan transit authority" när det i själva verket heter Chicago Transit Authority. (MTA är New Yorks lokaltrafikbolag.) Men de nämner heller aldrig vilken stad handlingen utspelar sig i, utan använder vaga uttryck som "the city" istället för Chicago och "the plaza" istället för Daley Plaza.

Jag har kollat igenom mina bilder från våren ganska ofta på sistone. Många gånger upptäcker jag nya bilder som har potential men som tjänar på en omredigering. Som den här till exempel, från när vi var ute i Naperville med klassen i februari.

.8355

No comments:

Post a Comment

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!