17.12.08

insh 'allah

Idag har jag klippt i papper hela dagen. Vi jobbar med collageteknik på teckningen onsdag till fredag, roligaste teckningsuppgiften hittills. På eftermiddagen var jag galet seg och myste framför Grey's Anatomy. Har äntligen sett om säsong 4, så nu kan jag komma ifatt med säsong 5.

Ikväll var det julfest, med julbord, maskerad, ringdans och spex. Jag var utklädd till julgran, men av någon anledning kände jag mig mer som en ren... Bäst var helt klart när lärarna gjorde Napoleon Dynamite-dansen iförda shorts och benvärmare, annars var festen ingen höjdare.

.1256

Konsthantverkslinjen hade gjort årets julgran i rosa ballonger. När jag kom upp i trappan efter festen möttes jag av det här roliga tillskottet till en tråkig påminnelselapp. Städning av hela våningen imorgon, sista rycker innan jullovet. Det är helt sjukt vad fort terminen har gått. Usch, snart kommer ångesten inför vad man ska göra nästa höst...

(Bilderna är tagna med min lilla ixus, som jag tycker presterar sämre för varje gång jag använder den.)

2 comments:

  1. det är på sätt och vis tack vare mig som de uppträdde med napoleondansen! gjorde ju en instuktionsbok om hur man dansar á la napoleon dynamite i våras. yvve sa att det "självklart var den som var inspirationskällan!" känner mig stolt.
    förövrigt tycker jag att städlappen är något av det roligaste jag sett!

    ReplyDelete
  2. ja jag tänkte på dig och din broschyr! haha, du skulle sett. vem vet, den kanske kommer upp på youtube snart...

    ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!