12.11.08

saknad

Idag känner jag saknad. Jag saknar. Saknar så att det gör ont i bröstet. Jag saknar Chicago - staden, att vara där och människorna där. Jag saknar collegelivet, måndagarna med Sara och Sanna i bokaffärer på Western, filmmys med Hannah och att hitta nya favoritkvarter varje vecka. Jag saknar allt liv och rörelse downtown, att skratta med Victoria, amerikanskt godis, secondhandaffärerna, the EL, att kolla på O.C. med Hilary och Christine, Starbucks iced chai latte och allt annat och alla andra. Varför måste det ligga ett hav i vägen?

.0750

11 comments:

 1. JAG SAKNAR DIG! (even though i can't understand it all....)

  you're the best hilda.

  ReplyDelete
 2. it's about me having an I-miss-Chicago-and-everything-about-it-even-more-than-usual day. I miss YOU!

  ReplyDelete
 3. jag tittade igenom din hemsida (och de bilder som finns här), och jag gillar verkligen dina bilder med. och du har en ny följeslagare, får jag väl också säga :)

  ReplyDelete
 4. åh vad kul att höra! trevligt att råkas :)

  ReplyDelete
 5. åh chicago! taget uppe från hancock? jättefin bild!

  ReplyDelete
 6. japp, taget från hancock.
  tack :)

  ReplyDelete
 7. sjukt snygg bild!!

  ReplyDelete
 8. what did you do in chicago?
  did you study there as an exchange student?

  ReplyDelete

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!