11.11.08

det regnar

Nu har det regnat mer eller mindre oavbrutet i flera dagar. Det verkar som hösten man fasat för har kommit till slut. Men istället för att klaga ska jag försöka glädjas över den ovanligt regnfria, soliga och underbara delen av höst vi redan fått. Sån här höst vill jag ha tillbaka:

.3257

Idag vaknade jag 10 minuter innan lektionen började. Så det blev ingen dusch imorse. Jag tänkte ta tillfället i akt och gå och simma på eftermiddagen, men som tur var kollade jag på hemsidan innan jag gav mig av, och de hade stängt. Istället har jag ägnat eftermiddagen åt att städa i mitt rum. Jag klädde mitt lilla soffbord med tidningspapper och gjorde det till ett tuschbord.

No comments:

Post a Comment

I read and appreciate all your comments, thank you so much!
I understand Swedish, English and German. If you have a question, please check my FAQs before asking here. Thanks!